Επείγουσα Ανακοίνωση – Υπενθύμιση για τις Εκλογές στην ΠΕΘ

Επείγουσα Ανακοίνωση – Υπενθύμιση για τις Εκλογές στην ΠΕΘ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το επόμενο Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΕΘ Διαδικτυακά.

Την επόμενη Κυριακή στις 3 Απριλίου και ώρες, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα γίνουν οι εκλογές, στα Γραφεία της ΠΕΘ, για όσους Θα βρίσκονται στην Αθήνα.

Όσοι ζείτε ή θα βρίσκεστε την Κυριακή εκτός Αθηνών, μπορείτε να ψηφίσετε εξ αποστάσεως, όπως πάντα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο άρθρο (9) του Καταστατικού της ΠΕΘ, που θα διαβάσετε στο παρόν μήνυμα, αποστέλλοντας το ψηφοδέλτιό σας ή με συλλογική αποστολή στον Γ. Γραμματέα στην ΠΕΘ, μετά από συνεννόηση με το τοπικό Παράρτημα της ΠΕΘ, στο οποίο ανήκετε.

Το ψηφοδέλτιο βρίσκεται, ως συνημμένο, στο παρόν μήνυμα. Το εκτυπώνετε, σταυρώνετε τους υποψήφιους που θέλετε από το ΔΣ και από το Εποπτικό Συμβούλιο, το τοποθετείτε στο μικρό φάκελο, το μικρό φάκελο το βάζετε σε ένα μεγαλύτερο με τα στοιχεία σας και το στέλνετε.

Πληροφορίες για τα βιογραφικά, τον τρόπο που θα ψηφίσετε και θα αποστείλετε την ψήφο σας, την Πρόσκληση για την Τακτική Γ. Συνέλευση θα βρείτε στο παρόν μήνυμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείστε να τακτοποιήσετε τη συνδρομή σας για τα έτη 2020 και 2021, στέλνοντας με το όνομά σας τη συνδρομή άμεσα για να είναι η ψήφος σας έγκυρη σύμφωνα με το Καταστατικό μας.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!! Λόγω συστημικού τεχνικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στα ΕΛΤΑ του Νομού Αττικής εδώ και 10 ημέρες υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στην παραλαβή των ψηφοδελτίων. Εάν είναι εφικτό να αποστείλετε με COURIER (το αργότερο μέχρι την Τετάρτη) τα ψηφοδέλτια για να έχουν παραληφθεί μέχρι την Παρασκευή και να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες την Κυριακή χωρίς προβλήματα. Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση καθώς και την κατανόησή σας αλλά το πρόβλημα δεν οφείλεται σε εμάς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, σχετική με τις Εκλογές, μπορείτε να τηλεφωνείτε στην ΠΕΘ: 210 5224180 ή στα Παραρτήματά σας. Από τα Γραφεία της ΠΕΘ